Wielki powrót wielkiej promocji: gwarantowana gotówka za zakup opon

15/10/2020

• Ruszyła jesienna kampania marki Continental

W związku z nadchodzącym sezonem wymiany opon na zimowe, marka Continental zachęca konsumentów do wyboru swoich produktów poprzez zwrot części kosztów zakupu nowych opon. Mechanizm promocji, zastosowany po raz pierwszy wiosną tego roku, zyskał ogromne uznanie konsumentów. Dlatego w październiku 2020 roku Continental wraca z kolejną promocją wspierającą sprzedaż, która w tym sezonie skierowana jest nie tylko do osób fizycznych, ale też do przedsiębiorców, prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą.

​Promocja trwa od 12.10.2020 do 30.11.2020.

Za zarejestrowany na stronie contiuhp.pl zakup kompletu nowych opon marki Continental, w rozmiarze 18 cali i większych, klienci otrzymają zwrot 150 zł; za komplet opon w rozmiarze 17 cali – 100 zł; a za opony 16-calowe – zwrot 50 zł. Łączna pula to 2000 nagród o różnych wartościach. Produkty objęte promocją to opony zimowe i wielosezonowe do aut osobowych i SUV-ów. Odbiór nagrody ma formę wypłaty BLIK w bankomacie.

Jesienna kampania promocyjna ogumienia zimowego i wielosezonowego marki Continental „Gwarantowana gotówka za zakup opon” trwa od 12.10.2020 do 30.11.2020

„Nowa promocja jest kontynuacją opartej na tym samym mechanizmie komunikacji wiosennej, która zyskała uznanie i dużą sympatię konsumentów. Warto podkreślić, że w bieżącej odsłonie z promocji mogą skorzystać już nie tylko osoby fizyczne, ale też osoby prowadzące działalność gospodarczą. Kampania wspierająca sprzedaż jest prowadzona głównie w kanałach digitalowych, mediach społecznościowych, na platformach e-commerce oraz w prasie” – mówi Ewa Ostapczuk, PR & Marketing Communications Manager w Continental Opony Polska.

Szczegóły, regulamin promocji oraz rejestracja zakupu na contiuhp.pl