Potrójne listopadowe otwarcie

18/11/2019

Sieć warsztatów BestDrive dynamicznie rozwija się w Polsce

Continental otwiera w Polsce kolejne serwisy BestDrive. Do 2200 serwisów sieci w całej Europie dołączają trzy nowe:

• w Poznaniu: BestDrive TRANS-KOP,
  • w Kościanie: BestDrive Dawid-Serwis,
  • w Nowym Tomyślu: BestDrive NCM.

W ostatnich 3 latach otworzyliśmy kolejnych 13 serwisów BestDrive. W tym roku 8 nowych serwisów przystąpiło do sieci BestDrive. Jesteśmy w procesie negocjacyjnym z serwisami, które w 2020 roku zakładają wstąpienie do sieci BestDrive. Nastawienie na klienta, duch przedsiębiorczości i wydajność – to trzy filary, przyświecające naszemu biznesowi franczyzowemu – doceniają to obecni, jak i przyszli Partnerzy BestDrive. Nasi Partnerzy to często firmy rodzinne, z wieloletnim doświadczeniem w branży. Co im dajemy? Przede wszystkim rozmawiamy o sytuacji w jakiej są dzisiaj serwisy i szukamy najlepszych rozwiązań. Oferujemy wsparcie biznesowe i marketingowe – od systemów informatycznych i porad dotyczących zarządzania, po szkolenia i najlepsze praktyki prowadzenia biznesu – mówi Łukasz Puchała, BestDrive Manager.

Wszystko, czego potrzebuje Twoje auto

Kierując się tą filozofią, marka BestDrive oferuje profesjonalny serwis opon i samochodów niemal we wszystkich zakątkach świata. Jeżeli oczekujesz optymalnego bezpieczeństwa i nieograniczonej mobilności za każdym razem, gdy siadasz za kierownicą – oferujemy Ci najwyższej klasy usługi oraz gwarantowaną jakość. W naszych serwisach m.in. kupisz i wymienisz opony, przeprowadzisz diagnostykę, sprawdzisz klimatyzację, układ hamulcowy, jezdny – i nie tylko. To wszystko wykonają dla Ciebie nasi eksperci na najnowocześniejszym sprzęcie.

Jakość Continental – w usługach warsztatu

BestDrive to warsztaty, które odzwierciedlają wartości Continental w usługach dla samochodów – profesjonalizm, bezpieczeństwo, nowoczesność i najwyższy standard obsługi klienta.

Chcesz dołączyć do BestDrive? Zgłoś się:

Chcesz skorzystać z usług BestDrive? Znajdź nas: