Mocna jesień w BestDrive!

01/09/2020

• Sieć Continental otwiera 5 nowych serwisów samochodowych w Polsce

Warszawa, Chrzanów, Katowice, Gdańsk i Międzyrzec Podlaski – to w tych miastach we wrześniu i październiku 2020 zaczną działać nowe serwisy samochodowe pod marką BestDrive.

Czym jest sieć BestDrive?

BestDrive to europejska sieć serwisów samochodowych, licząca ponad 2 200 placówek w całej Europie, w tym 58 w Polsce. Serwisy BestDrive oferują kompleksową obsługę nie tylko w zakresie zakupu i wymiany opon, ale także m.in. diagnostyki oraz mechaniki pojazdów.

Dlaczego BestDrive?

Profesjonalizm, najnowocześniejszy sprzęt i troska o bezpieczeństwo klienta – to trzy zasady, jakimi kierują się serwisy BestDrive. „Mottem BestDrive jest dostarczanie klientom wszystkiego, czego potrzebują ich auta tak, by mogli się skupić wyłącznie na bezpiecznej i przyjemnej jeździe. Ta formuła sprawdza się już 9 lat: w 2011 roku podpisano pierwsze umowy franczyzowe” – mówi Łukasz Puchała, BestDrive Manager.

Łukasz Puchała, BestDrive Manager

„Z jednej strony klienci doceniają troskę o ich samochody i wysoką jakość obsługi, z drugiej, my staramy się stale podnosić standardy pracy. I to się faktycznie dzieje. Dostarczamy serwisom najlepsze rozwiązania w zakresie zarządzania, prowadzenia działań marketingowych i najnowocześniejszą wiedzę o produktach. Dlatego BestDrive to coś więcej niż profesjonalne usługi. To gwarancja jakości, jaka stoi za marką Continental”.

Zapraszamy serdecznie do nowych serwisów!

Szukasz serwisu w Twoim mieście?

• 8 września – Warszawa, BestDrive FENIX AUTO, ul. Łopuszańska 31a
  • 10 września – Chrzanów, BestDrive MOTO-TRAK, ul. Wodzińska 1
  • 17 września – Międzyrzec Podlaski, BestDrive GUMER, ul. Radzyńska 4
  • 1 października – Gdańsk, BestDrive KOMPLEKS, ul. Niedźwiednik 5
  • 8 października – Katowice, BestDrive MROCZEK, ul. Św. Huberta 4

Kalendarz oficjalnych otwarć BestDrive:

Sprawdź na mapie: www.bestdrive.pl/znajdz-serwis

Chcesz przystąpić do sieci?

Napisz: Lukasz.Puchala@conti.de