Media Services

Wystartowała Mistrzowska loteria Continental!

22/03/2016

Warszawa, 22 marca 2016 – Na niespełna trzy miesiące przed Mistrzostwami Europy UEFA EURO 2016™ Continental, producent opon i wiodący dostawca rozwiązań dla branży motoryzacyjnej, uruchomił specjalną akcję dla kibiców. Do wygrania jest 100 podwójnych biletów na mecze polskiej reprezentacji oraz 1500 zestawów nagród.

Mistrzowska Loteria zdjęcie

Hasłem „Gdy liczy się wygrana, możesz liczyć na nas!” Continental zachęca kierowców do zakupu i wiosennej wymiany opon oraz wzięcia udziału w loterii. Wszyscy, którzy kupią komplet czterech opon Continental do samochodów osobowych lub terenowych, mogą wygrać bilety na mecze UEFA EURO 2016™ oraz atrakcyjne zestawy fana i kibica. Ponadto, na wszystkich uczestników promocji czeka oferta specjalna – bon na zakupy w InterSport.

Loterii towarzyszy kampania reklamowa obejmująca ogólnopolskie stacje telewizyjne, radio, prasę, internet, materiały POS oraz POS TV w wybranych punktach sprzedaży oraz sieci serwisów BestDrive. Za przygotowanie założeń, kreację oraz realizację loterii odpowiada agencja Loyalty Point Sp. z o.o. Za planowanie oraz zakup mediów odpowiada dom mediowy Initiative oraz Media Impact Polska Sp. z o.o.

Mistrzowska loteria Continental trwa od 15 marca do 18 maja 2016 roku.

Wejdź na: www.continental.pl i kibicuj naszym!

Ewa Ostapczuk Wasilewska

Media & Communication Manager
Continental Opony Sp. z o.o.

Marta Zagożdżon

Account Director