Media Services

Mistrzowska Loteria Continental rozstrzygnięta!

01/06/2016

Warszawa, 1 czerwca 2016 – Ponad dwa miesiące promocji, setki wypełnionych zgłoszeń oraz 200 szczęśliwców, którzy pojadą na mecze reprezentacji polskiej na UEFA EURO 2016™ - tak w kilku słowach można podsumować Mistrzowską Loterię Continental.

Continental_UEFA_EURO_2016

Ostatnie, dziesiąte losowanie Mistrzowskiej loterii Continental odbyło się 19 maja 2016 roku.

Z przyjemnością obserwowaliśmy duże zainteresowanie Mistrzowską Loterią Continental. To dowód, że nasi klienci są nie tylko fanami bezpiecznej i komfortowej jazdy, ale również prawdziwymi miłośnikami narodowej dyscypliny sportowej jaką jest piłka nożna. Wszystkim zwycięzcom życzymy wyjątkowych emocji, bezpiecznego podróżowania i dobrej zabawy podczas UEFA EURO 2016™ – powiedziała Ewa Ostapczuk-Wasilewska, Media and Communication Manager Continental Opony Polska.

Continental_UEFA_EURO_2016

Od 15 marca do 18 maja 2016 roku klienci Continental, producenta opon i wiodącego dostawcy rozwiązań dla branży motoryzacyjnej, mogli wziąć udział w specjalnej akcji dla kibiców. Hasłem „Gdy liczy się wygrana, możesz liczyć na nas!” firma zachęcała kierowców do zakupu i wiosennej wymiany opon oraz wzięcia udziału w loterii. Wszyscy, którzy kupili komplet czterech opon Continental do samochodów osobowych lub terenowych, mogli wygrać bilety na mecze reprezentacji podczas UEFA EURO 2016™ oraz atrakcyjne zestawy kibica. Ponadto, wszyscy uczestnicy loterii mogli skorzystać ze specjalnej promocji – bonów na zakupy w sklepach InterSport.

Ewa Ostapczuk Wasilewska

Media & Communication Manager
Continental Opony Sp. z o.o.