Media Services

Kup opony Continental i wygraj bilety na UEFA EURO 2016™!

09/05/2016

Warszawa, 09 maja 2016 – Niecałe dwa tygodnie pozostały do zakończenia Mistrzowskiej loterii Continental, w której do wygrania są jeszcze podwójne bilety na mecze polskiej reprezentacji oraz specjalne zestawy nagród. Pierwsi szczęśliwcy już odliczają dni, by osobiście dopingować Polaków na UEFA EURO 2016™ we Francji. Kolejni mają jeszcze szansę, aby do nich dołączyć.

By wziąć udział w trwającej do 18 maja 2016 roku loterii wystarczy kupić zestaw czterech opon Continental do samochodów osobowych lub terenowych, zachować dowód zakupu, a następnie wypełnić i wysłać formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie internetowej: www.conti.pl

Mistrzowska_Loteria_Continental_grafika_09_05_2016

Moc nagród do wygrania

Do zakończenia loterii pozostały już tylko dwa losowania. Na jej uczestników nadal czekają atrakcyjne nagrody, a wśród nich: 20 podwójnych biletów na mecze: Polska – Irlandia Północna, Niemcy – Polska oraz Polska – Ukraina, a także 300 atrakcyjnych zestawów nagród, dzięki którym kibicowanie Polakom na UEFA EURO 2016™ może być jeszcze bardziej emocjonujące. Dodatkowo Continental przygotował ofertę specjalną, dla osób które zakupią 4 opony Continental – bon rabatowy o wartości 50 zł na zakupy w sklepie InterSport.

Mistrzowska loteria wystartowała 15 marca i potrwa do 18 maja 2016 roku. Zasady oraz regulamin loterii dostępne są na stronie internetowej: www.conti.pl

Ewa Ostapczuk Wasilewska

Media & Communication Manager
Continental Opony Sp. z o.o.

Łukasz Czerchawski

PR Consultant